Lad Treecut fræse dine træstubbe nemt, billigt og effektivt

Vidste du, at det tager omkring 10 år for en træstub at formulde og omkring 10 sekunder at ødelægge din plæneklipper, hvis den kører over stubben? Du har sikkert set træstubbe rundt omkring i mange haver, og vi kan fjerne træstubbe i løbet af ganske kort tid på en både nem, billig og effektiv måde.

Treecuts stubfræser ødelægger ikke omkringliggende buske eller bede

Med Treecuts stubfræser undgår du en langsommelig og besværlig opgravning af træstubben, bortkørsel af stubaffaldet og efterfølgende store huller i plænen. Du er garanteret et pænt resultat, hvis du overlader stubfræsningen til fagfolk.  Vi hjælper gerne til, og vores subfræser er smal og har kun brug for 1 m i bredden til at , køre gennem havelåger og ad havegange. Vi passer altid godt på dine bede og buske.

Stærk stubfræser kan gå 25 cm dybt

En stubfræser har hestekræfter som en mellemklasses bil. Den dieseldrevne motor driver det store hjul med tænder, som skærer, findeler og fjerner træstubben. En stubfræsning foregår ned til 25 cm under jorden og efterlader kun en bunke jord, der nemt kan jævnes ud. Selv store rødder fra væltede træer kan stubfræses uden problemer.

Rodfræsning af store rødder på større arealer

Det kan være nødvendigt at supplere med en rodfræser eller en traktor, hvis du har et større areal, der skal ryddes. Så slipper du for det rodnet, der er tilbage, når træstubbene er fjernet, og som ikke bare kan graves op.

Billig stub- og rodfræsning

Nogle træsorter har mere komplekse rodnet end andre, og derfor varierer prisen fra gang til gang. Du får altid en fast pris inden arbejdet påbegyndes, og derfor får du ingen ekstra udgifter.

Stubfræsning pris: fra DKK 200, – (+ moms)

Rodfræsning pris: fra DKK 200,- (+ moms)

Brug fagfolk til rod- og stubfræsning

Vi fraråder, at du selv går i gang med at fjerne træstubbe ved hjælp af en fræser. Vælg altid en professionel fagmand med uddannelse, maskiner og forsikringer på plads. Så får du det bedste resultat og stubfræsningen bliver en simpel opgave. Du er altid velkommen til at kontakte os og lade Treecut klare opgaven.

Har du brug for kompetent hjælp til rod- eller stubfræsning?

Så er du meget velkommen til at kontakte Mads Enemark på telefon 2227 4229 eller mail treecutdk@gmail.com.