Treecut knuser grene og rydder buske med utrolig høj kapacitet

Vores super effektive grenknusermaskine tager stort og småt, når du skal have ryddet et større areal. Grenknuseren er en virkelig solid maskine og kan meget mere end blot knuse grene, idet den kan rydde selv tilgroede og ufremkommelige arealer. Det kan være nye byggegrunde, der skal klargøres, eller tilgroet krat og buske ved sommerhuse, erhvervsejendomme og boligforeninger, som skal fjernes. Det kan også være brakmarker, der er sprunget i skov, voldsomme hybenbuske eller større vådområder og læhegn, der er groet til. Vi klarer det hele på den halve tid. For kapaciteten i vores grenknuser er dobbelt så stor som i de robotdrevne maskiner – og prisen er den samme.

TEKNISKE DATA FOR GRENKNUSERMASKINEN

Maskinens ydeevne 86 HK
Produktion pr. kubik cm 330 g.
Bredde 1,25 m.
Pilot: ja

Yderst terrængående og super effektiv

Maskinen er yderst smidig med mange styremuligheder og trykker 330 gram pr. cm2. Den kan populært sagt vende på en tallerken med sin bredde på kun 1,25 m. Derfor kan den komme ind ad mindre stier uden at ødelægge den omgivende beplantning. Samtidig er den så solid og terrængående, at den kan arbejde på selv stejle skråninger og på blød bund i vådområder.

Pris på grenknusning

Prisen på grenknusning afhænger af opgavens omfang, så kontakt os og få et præcist tilbud.

En af fordelene ved grenknusermaskinen er, at den ikke efterlader grenaffald, der skal fjernes. Grenene bliver til fint flis, som fint kan blive liggende eller rives sammen.

 

Lad Treecut knuse dine grene

Men den rette maskine og professionelle folk fra Treecut bliver det en let og overskuelig opgave. Du er altid velkommen til at kontakte Mads Enemark på telefon 2227 4229 eller pr. mail på treecutdk@gmail.com.