Vi udlejer flishugger for kun 1.700,- pr. dag alt inklusiv

Med flishugger leje gør vi det let for dig at genbruge dit grenaffald og benytte flisen til bede og bunddække rundt omkring i haven.

Er du grundejer og har grenaffald? Så er der penge at spare ved at gå sammen med andre grundejere om at leje en kraftig flismaskine som vores TP 175 flishugger og så få ordnet alt grenaffald i løbet af en dag eller en weekend. For uanset om du er en enkeltperson, kommer fra en grundejerforening eller en anden form for fællesskab, så kan det at leje en flishugger hurtigt betale sig.

Du kan også købe færdig træflis hos Treecut, hvis du foretrækker det. Brændesalg vestsjælland

Stærk flishugger – nem at betjene

Vi udlejer en TP 175 flishugger, som let kan tage grene op til 17,5 cm i diameter. Flismaskinen tilpasser automatisk mængden af hestekræfter alt efter hvor store grene, du kommer i flishuggeren. Det gør den nem at betjene, ligesom du altid får grundige sikkerhedsinstrukser hos os.

Vores flismaskine kan meget mere end de små flishuggere, du kan købe i byggemarkeder, og som sjældent kan håndtere mere end grenaffald fra én enkelt husstand. En stor kraftig diesel flishugger som vores kan derimod køre alle typer grene igennem en hel dag uden problemer. Det kan være hækaffald, træstammer, juletræer og lignende.

Flot fliskvalitet og lavt brændstofforbrug

Knivsystemet i flishuggeren laver flis i en flot og ensartet kvalitet, som pynter i enhver have. Desuden har den et lavt brændstofforbrug, så den står ikke og hoster og sprutter, mens du bruger den.

Flishuggeren vejer under 750 kg, og du kan transportere den efter en helt almindelig personbil. Du kan derfor leje flishugger hos os og køre afsted med den på et helt almindeligt kørekort.  

Flishugger udlejning til faste lave priser alt inklusiv!

Alle priser for flishugger udlejning hos TreeCut inkluderer brændstof, forsikring, moms og slibning af knive.

Du kan leje flishugger for kun kr. 1700,- pr. dag (inkl. moms)
eller en hel weekend for kr. 2700 ,- (inkl. moms)

Mange andre erhvervsdrivende kræver tillæg for brændstof og forsikring ved leje af flismaskine, og ofte er disse tillæg ikke tydeligt angivet eller skjult i procentsatser. Men hos TreeCut får du ingen overraskende regninger, for alt er inkluderet i prisen.

Du vil ved flishugger leje modtage grundig vejledning i brug af maskinen. Skulle der alligevel opstå spørgsmål står vi altid klar til at hjælpe og du er velkommen til at kontakte os med det samme.

Lej en flishugger hos TreeCut i Vestsjælland

Du er meget velkommen til at kontakte Mads Enemark på telefon 2227 4229 eller mail treecutdk@gmail.com. Vi svarer altid hurtigt tilbage.