Træfældning

Træfældning, topkapning og beskæring af træer

Er træet i haven blevet for stort og skygger for solen på terrassen, så er der andre muligheder end træfældning. Man kan beskære eller topkappe træet og derved reducere kronen/hæve kronen. Ved kroneløft fjerner man de nederste grene til en passende højde og man får derved et højere træ der fylder mindre i haven og giver bedre lysindfald. Når Kronen reduceres, fjernes en del af topgrenene fra kronen, så højden mindskes. Dette er uden at træet kommer til at mangle volume. Hvad der passer bedst i netop din have, med dine ønsker, tager vi en vurdering af sammen.

Forsvarlig træfældning og topkapning af meget store træer

Ind i mellem er træfældning og topkapning af træet eneste udvej. Topkapning benyttes dér hvor man ikke kan fælde træet på "traditionel vis". Et træ der fældes, rammer jorden og omgivelserne med en ufattelig kraft. Forestil dig et træ kommee bragende ned i en bygning, en bil, legeplads osv. Nogle træer kan KUN fældes oppefra og fældes i mindre bidder. Jeg er som topkapper uddannet i sikker træfældning og den slags opgaver. Alle størrelser af træer kan udgøre en risiko, og ingen opgaver er ens. Sikkerhed først! - derfor skal du altid vælge én med rette uddannelse, godkendt og sikkert udstyr til alle opgaver.

træfældning

Risikotræer

Træer kan blive syge eller være decideret døende. På billedet ses en død birk med svamp på. Det kan også dreje sig om træer med store sidegrene, hænger ind over huset og udgør en risiko for nedfaldende grene. Dette kan for eksempel være vandris, der er kommet efter en kraftig beskæring eller topkapning. Vandrisene vokser eksplosivt men er ikke stærkt groet sammen med stammen. Dette resulterer i de nemmere knækker og falder ned.
Treecut er fuldt forsikret hvis det utænkelige skulle ske!

træfældning

Treecut • Særslev Enge 3, 4460 Snertinge • Tlf. +45 22274229 • CVR-NR: 35761977