Stubfræsning

Stubfræsning

Du har sikkert set træstubbe rundt omkring i private haver, for mange er ikke klar over at stubfræsning er en nem, billig og effektiv måde at fjerne træstubbe på. Med stubfræsning undgår du en langsommelig og besværlig opgravning af træstubben, bortkørsel af stub affald og store huller i plænen. Et pænt resultat opnås ved at du lader fagfolk om opgaven og vi hjælper gladeligt til.

Hvordan virker en stubfræser

En stubfræser har hestekræfter som en mellemklasse bil. Motoren kører på diesel og har ét eneste formål, nemlig at drive det store hjul med tænder som skal skære og findele træstubben. En stubfræsning foregår ned til 15 cm under jorden og efterlader kun en bunke jord der nemt jævnes ud. Selv store rødder fra væltede træer kan stubfræses uden problemer og hos Treecut råder vi over material der nemt klarer sådanne opgaver.

Er det dyrt at få stubfræset?

Det korte svar er NEJ!
Prisen for en stubfræsning starter fra 200 kroner. Nogle træsorter har mere komplekse rodnet end andre og derfor vurderes det altid fra gang til gang. Du får altid at vide hvad arbejdet koster inden at det påbegyndes og der er derfor ingen ekstra udgifter.

Kan man leje en stubfræser selv?

Det frarådes at man selv går igang med at fjerne stubbe ved hjælp af fræsere. For en professionel med rette uddannelse, maskiner og forsikringerne på plads kan det virke som en simpel opgave. For bedste resultat anbefaler vi derfor at du ringer til os og lader Treecut klare opgaven.

demonstration af stubfræsning
Demonstration af stubfræsning

I videoen herunder kan du se hvordan stubfræsning foregår

Her kommer du med os på job og vi viser dig rodfræsningen i en lettere op-speedet udgave.

Treecut • Særslev Enge 3, 4460 Snertinge • Tlf. +45 22274229 • CVR-NR: 35761977